info [at] agahibazan.ir 02188713447

با درج آگهی در سایت آگهی بازان به کودکان نیازمند کمک کنید | آگهی بازان حامی موسسه خیریه پرواز شادی

آگهی بازان

درج آگهی رایگان همراه با ربات تلگرام

ویزای اقامت تحصیلی در اتریش،آلمان و اروپا و اقامت کم هزینه و اطلاعات ضروری

اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای اقامت تحصیلی، کلیه کشورهای عضو اتحادیه اروپای غربی و مرکزی (آلمان-اتریش-هلند-دانمارک و ....)

ویزای اقامت تحصیلی در اتریش،آلمان و اروپا و اقامت کم هزینه و اطلاعات ضروری

آگهی رایگان
  •  email
  • email
  •    تهران تهران
  • قیمت : 5,700,000 تومان
  • http://www.telegram.me/EuStVisa
  • خدمات خدمات مسافرتي
  • 234 بازدید
  • تاریخ ثبت آگهی : ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
  • آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۵/۰۸/۱۹
  • درصد تخفیف برای بازدیدکنندگان : 2 درصد
  • خیابان ولیعصر- بالاتر از دکتر بهشتی- روبروی هتل سیمرغ- شماره 2204 طبقه 2 واحد 6
مشاهده وبلاگ اختصاصی صاحب آگهی

اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای اقامت تحصیلی کشور اتریش و آلمان و کلیه کشورهای عضو اتحادیه اروپای مرکزی و غربی ، از مقطع پیش دانشگاهی تا فوق لیسانس و دکترا در کلیه رشته های علوم پزشکی – فنی و مهندسی– کشاورزی - علوم زمین، مدیریت  و هنر با امکان تغییر رشته در کلیه سطوح از دانشگاههای دولتی معتبر اروپا  و در کشورهای زیبای اروپای مرکزی و غربی...؛

((خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی کوروش کبیر))

12 سال تجربه ارائه خدمات پذیرش تحصیلی و ویزای اقامت تحصیلی بدون واسطه برای هموطنان گرامی و بکار بردن روشهای آکادمیک جهت ارائه، توجیه و ارسال مدارک مورد نیاز رشته های مورد تقاضای متقاضی دریافت پذیرش تحصیلی و با امکان حذف محدودیت سنی و پیگیری مستمر تا آخرین مرحله........؛  با پشتیبانی کامل جهت اسکان مطمئن در باامن ترین و ارزانترین کشورهای اروپای غربی و مرکزی و دریافت کارت اقامت تحصیلی با مجوز کار و معرفی کورسهای اموزش زبان مخصوص دانشجویان خارجی و راهنمایی کسب درآمد مناسب جهت تامین هزینه های تحصیل و زندگی و معرفی شرکت های کاریابی معتبر و فعال و مشاوره و آموزش روش صحیح و سالم زندگی و تحصیل در اروپا...؛                                                                    

هزینه دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر دولتی در کشورهای مورد درخواست متقاضی در اتحادیه اروپای مرکزی و غربی؛ مبلغ، 2 میلیون و 850 هزار تومان میباشد.                                                                                          

هزینه دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی از کشورهای ذکر شده و یا ویزای کشورهای مورد درخواست ،که متقاضی شرایط دریافت را دارا باشد؛ مبلغ،  5 میلیون و 700 هزار تومان میباشد.                                                                            

(((****  ارائه 7% تخفیف به دانشجویان ترم سوم به بالا و فارغ التحصیلان بعد از سال 1383 دانشگاه های دولتی و پردیس؛ و همچنین 5% تخفیف به فارغ التحصیلان و دانشجویان ترم پنج به بالا که دارای مقالات معتبر ثبت شده  و پروژه های مرتبط کاربردی و  یا با معدل کل بالای 16.50 دانشگاه های آزاد، علمی کاربردی و پیام نور ****)))                                                                                                                                       

هزينه تحصيل و کليه مخارج زندگي در دانشگاههای دولتی با نرخ ارز آزاد برای سال تحصیلی (17/2016) جهت تحصیل  رشته هاي غير پزشکي ؛ از  2 میلیون تا  2 میلیون و 700 هزار تومان  در ماه -- و هزينه تحصيل و کليه مخارج سال تحصیلی (17/2016) جهت تحصیل رشته هاي علوم پزشکي ؛  از  2 میلیون و 500 هزار تومان  تا  3 ميليون تومان و 300 هزار تومان  در ماه ؛( تورم سالانه در تعدادی از کشورهای پیشرفته اروپای غربی ازجمله آلمان، فرانسه، اتریش، دانمارک، سوئد، نروژ بطور متوسط %2 تا 4% درصد درسال میباشد).

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی کوروش کبیر: خیابان ولیعصر- بالاتر از دکتر بهشتی- روبروی هتل سیمرغ- شماره 2204 طبقه 2 واحد 6                                                                                                  

تلفن:  26300391/021    و   64 الی 62 41 66 88 / 021    ؛  از ساعت 10  صبح تا 5.30 عصر.

تلفن های مشاوره مستقیم:    09333986727  --  09384334377  –  09123021534  ؛  از ساعت 9.30 صبح تا 7.30 شب.

کانال تلگرامی؛    https://telegram.me/EuStVisa

ایمیل =      h_alf685@yahoo.com

(((( قبول وکالت مرتبط با دعاوی کیفری و حقوقی، جهت هموطنان و ایرانیان مقیم خارج و داخل  کشور توسط  گروه وکلای مجرب دادگستری و با تخصصهای حقوق بین الملل و جزا ))))   

اطلاعات ضروری  ؛  

1= مدت زمان رسیدگی دانشگاه و دریافت پذیرش تحصیلی از زمان تکمیل و تایید ترجمه های مدارک و با توجه به مدت رسیدگی مدارک در دانشگاهها،  متغییر و بین، 2 ماه و نیم تا 3 ماه و نیم میباشد و مدت زمان پروسه دریافت پذیرش و ویزای اقامت تحصیلی از کشورهای اروپای غربی و مرکزی مجموعا بین مدت  6 ماه تا 7 ماه و نیم متغییر میباشد.

2= متقاضیان پذیرش دکترا باید حتما خلاصه فنی و راهکار طرح (رساله) یا پروژه مرتبط، جهت ارائه داشته باشند و حتما باید از عدم ارائه طرح مشابه و روش نتیجه گیری مشابه پروژه خود، توسط محققان و فارغ التحصیلان دیگر از دانشگاههای ایران و  کلیه کشورهای دیگر مطمئن شوند، مگر برای تعدادی از گرایشها در علوم پایه و فنی، که طرح(رساله) با ارائه خلاصه راهکار، جهت ارتقاء کیفی و ارائه روش نوین جهت تکمیل پروژه به تایید پرفسور مسئول در دانشگاه برسد.                                                                  

3= متقاضیان با مدرک پیش دانشگاهی، حتما باید دستکم، مدرک زبان  ZDآلمانی انستیتو گوته و یا معادل ترم 6 و 7  برای زبانهای ایتالیایی، فرانسوی، اسپانیایی و یا انگلیسی را از مراکز زبان انجمنهای فرهنگی سفارتخانه های اروپایی داشته باشند و اگر متقاضی دوره های زبان را در موسسات خصوصی گذارنده باشد، باید معادل مدرک معتبر زبان سفارتخانه مورد تقاضا را در مراکز فرهنگی سفارتخانه های اروپایی دریافت کند و همینطور قادر به گذراندن امتحان ورودی پلی تکنیک(دانشکده های علمی کاربردی و فنی) را داشته و گذرنامه معتبر و اجازه خروج از کشورهم داشته باشند ......( متقاضیان دانشجو یا فارغ التحصیل  که مشکل خدمت نظام وظیفه دارند فقط باید شخصا از طریق سازمان نظام وظیفه و نیز مراجعه به وزارت علوم، نسبت به وضعیت خدمت نظام وظیفه و دریافت مجوز ادامه تحصیل و خروج از کشور اقدام نمایند ) .            

4 توجه= اکیدا توصیه میشود که مدارک تحصیلی توسط اشخاص ناوارد و یا شخصا به دانشگاهها ارسال نگردد؛ متاسفانه از  اواخر دهه 80 ،  ارسال غیرتخصصی مدارک تحصیلی، و نیز وعده های بعضی از اشخاص و افراد ناوارد و حتی مقیم کشورهای اروپایی جهت دریافت پذیرش، نتیجتا منجر به حساسیت مسئولان دانشگاههای معتبر و دولتی اروپایی بر روی مدارک دانشگاهی ایران(خصوصا آزاد) و حتی تعدادی از دانشگاههای دولتی ایران شده است و متاسفانه در سایت رسمی تعدادی از دانشگاهها مدارک ایران همتراز مدارک آفریقا و نپال و ویتنام و......... ارزیابی گردیده! و ضمنا هزینه های ترجمه و پروسه زمان رسیدگی به مدارک بیشتر شده و در 90% موارد در بررسی اولیه، برگشت داده میشود و بعبارت دقیقتر، بدلیل کثرت مدارک ارسال شده توسط متقاضیان پذیرش از سرتاسر دنیا به دانشگاههای دولتی اروپا، نهایتا منجر به کمتر شدن مدت فرصت تکمیل مدارک و نیز خصوصا با دقت عمل و حساسیت کارکنان حرفه ای قسمت پذیرش دانشگاهها، نتیجتا فقط مدارکی امکان دریافت پذیرش دارند که از همان ابتدا موارد هدف را ارسال کرده باشند.

5 توجه= متاسفانه در تبلیغات تعدادی از موسسات و دفاتر اخذ ویزا و پذیرش درج گردیده که برای متقاضیان، بوسیله ویزای شینگن (توریستیA-B-C)!، جهت اقامت! و دریافت ویزای اقامت اتحادیه اروپا اقدام میگردد! که این ادعا کاملا کذب و خلاف واقع میباشد؛ طبق قوانین روادید اتحادیه اروپا، ویزاهای شینگن هیچ ارتباطی با ویزاهای اقامتی ندارد و کارت اقامت برای دارندگان ویزاهای شینگن صادر نمیشود و علی الخصوص، قانونا بهیچ عنوان قابل تبدیل به ویزاهای اقامتی نمیباشد؛ تمام ویزاهای شینگن از نوع ویزاهای کوتاه مدت و غیرقابل تمدید بوده و فاقد مجوز کار میباشد، لذا برای دریافت ویزای اقامت باید از همان ابتدای تشکیل پرونده در سفارت، قطعا باید فرم مخصوص درخواست ویزای اقامت دریافت و پر کرده و مدارک مختص به درخواست ویزاهای اقامتی را به سفارت مربوطه تحویل دهند، که هموطنان گرامی میتوانند برای اطمینان خاطر به سایتهای سفارتخانه های اتحادیه اروپا توجه فرمایند.                                                                                 

6= متقاضیانی که انصرافی و یا اخراجی از دانشگاه بوده اند و مجددا تمایل به ادامه تحصیل دارند ،جهت اقدام و سهولت در امر پذیرش، باید مدارک ممهور واحدهای گذرانده را دریافت کرده و یا با حداقل حدود 55 واحد پاس شده(معدل چهار ترم)، معادل کاردانی را از دانشگاه قبلی اخذ کنند و حتی الامکان جهت ثبت نام در همان دانشگاه یا ثبت نام بدون آزمون از طریق سایت سازمان سنجش، در دانشگاه دیگری، مرتبط با همان رشته و گرایش تحصیلی قبلی و ترجیحا با مشاوره با اینجانب، اقدام نمایند.                                                   

 7= کلیه متقاضیان جهت تامین کلیه هزینه های مراحل پذیرش و ویزا وهزینه های ترجمه و تائیدیه ها و مبلغ ویزا و بیمه و بلیط پرواز، جمعا باید مبلغ حداقل  11 میلیون تومان  نقدا در دسترس داشته باشند و ضمنا پرینت بانکی به مبلغ حدود 35 تا 40 میلیون تومان هم به عنوان پشتیبانی مالی جهت ادامه تحصیل به سفارت ارائه کنند.                                                                                             

 8= به اشخاصی که ویزای اقامت تحصیلی دریافت میکنند، اکیدا توصیه میشود که به هنگام عزیمت جهت ادامه تحصیل و اقدام برای دریافت کارت اقامت تحصیلی، افراد کمتر از 25 سال، حدود مبلغ 10 هزار یورو، و افراد بالای 25 سال حدود 12 هزار یورو همراه داشته باشند و طبیعتا هم  حداقل 10 روز قبل از شروع ترم دانشگاه، عزیمت نموده و خود را به دانشگاه معرفی کنند.

تعدادی از لینکهای آگهی در سایتهای معتبر:

www.7gardoon.com/ads-show-96459.html                                   

www.tifaa.com/ADS34537.aspx

www.eniazmandi.com/ads/15719.html    

www.istgah2.ir/10069514.html                                 

9= به اطلاع کلیه هموطنان و ایرانیان مقیم خارج و داخل کشور میرساند؛  گروه وکلای مجرب دادگستری(عضو کانون وکلا) و با تخصصهای، حقوق بین الملل و جزا؛ جهت مشاوره و قبول وکالت مرتبط با کلیه دعاوی کیفری، حقوقی، مدنی، ملکی، تجاری، کمیسیون ماده 100، تقسیم ترکه (ارث)، مالیاتی، تعزیرات حکومتی، دیوان عدالت اداری و اخذ کارت بازرگانی، ارائه خدمات مینماید

10= جهت اطلاع؛ بهیچ عنوان ویزای کار توسط کشورهای اتحادیه اروپا برای اتباع خاورمیانه و ایران صادر نمیشود؛ مگر در موارد بسیار خاص که نیاز قطعی و صددرصد به تخصص فرد مورد نظر داشته باشند و البته درصورتی که فرد متخصص دیگری در اتحادیه اروپا دردسترس نباشد!! متاسفانه تعدادی از موسسات و دفاتر ویزا، با ادعای ویزای کار اروپای غربی اقدام به پر کردن فرمهای ارگانهای اروپایی و یا فرمهای آنلاین  لیزینگ فیرماهای کاریابی اروپایی و تحویل مدارک به سفارت مینمایند که در  99%  موارد هیچ ویزای کاری به متقاضی صادر نمیشود؛ این وضعیت بجهت دهها میلیون بیکاری است که از 6-7 سال قبل از اروپای شرقی به جهت پیدا کردن موقعیت شغلی و کار و زندگی به اروپای غربی مهاجرت کرده و قطعا طبق قانون، کشورهای EWR در اولویت قرار دارند؛؛  البته اما در صورتی که کارخانه، شرکت، موسسه و یا پژوهشکده ای، قصد جذب نیروی متخصص ایرانی را داشته باشد،  قطعا ارگان و واحد صنعتی  مذکور باید تمامی پشتیبانی لازم، ازجمله دعوتنامه رسمی و محل اسکان معتبر و مدارک دیگر و پیگیری مراحل دریافت ویزای کار و نیز تهیه مدارک دریافت کارت اقامت کاری شخص دعوت شده را در کشور مقصد، باید راسا برعهده بگیرد.

با ثبت آگهی به کودکان نیازمند کمک کنید